Bekentenis

Ik ga bekennen waar ik heimelijk erg veel lol in kan hebben. Het is zo vreselijk kinderachtig en daarom eigenlijk te flauw om te vertellen maar ik vraag me af of ik de enige ben die zoiets heeft.
Komt ‘ie: Laatst loop ik evenwijdig aan een mijnheer. We lopen even hard. We passeren een stilstaande bus. Hij aan de ene kant, ik aan de andere kant. Terwijl we elkaar niet kunnen zien, neem ik een sprintje van ongeveer 8 stappen. Net genoeg om als eerste weer te voorschijn te komen met een behoorlijke voorsprong. Ik loop weer gewoon als daarvoor. Ik stel me voor dat de mijnheer in kwestie dit ook registreert en zich afvraagt hoe dat kan. Áls hij al denkt dat ik gerend heb, zal hij onmiddellijk weten dat dat niet waar KAN zijn, zo’n vrouw van middelbare leeftijd.

Of we staan voor een stoplicht te wachten. Ik in de auto, hij in de auto. (het is altijd een hij, hmm). Hij geeft ongeduldig gas. Als het stoplicht op groen springt geef ik zoveel en zo lang gas dat ik met meters voorsprong zijn bolide achter me laat. Daarna neem ik gas terug en blijf stoicijns voor me uit kijken, alsof er niets aan de hand is.

Het zijn kleine geneugtes in het leven van een doorsnee vrouw.

5 reacties

Mariska 15 april 2011 at 21:14

Die laatste komt mij ook wel heel erg bekend voor 🙂 En dan inderdaad kijken alsof er niets gebeurd is! Hihi..

Reply
JeeJ 15 april 2011 at 17:16

Ook ik liep laatst ergens, alleen was het toen een vrouw aan de andere kant van de weg.
Dus ik trek een sprintje op het moment dat ik die stilstaande bus passeer en loop daarna gewoon verder.
Lopen we nog stééds op dezelfde hoogte.
@#)wha,’ha+)&^4@@.Pff

Reply
Vincent 15 april 2011 at 14:49

het behoft ook eigenlijk een behoorlijke uitleg, foto’s, tekeningen en misschien nog wat braille als ik het zo teruglees… LOL

Reply
@nj@ 15 april 2011 at 10:57

Gelukkig heeft je broeah het uitgelegd. 🙂

Reply
Vincent 15 april 2011 at 10:51

LOL… zo herkenbaar… Dus niet alleen voor de middelbare vrouw… Ook voor de treiterkop!
Nog een mooie, vlak bij ons huis is het woonhart. Je moet bij de stoplichten rechts afslaan en dan de eerste links. Er zijn twee banen… Beide komen ze uit op een rotonde iets verderop. De meest rechterbaan “moet” het woonhart in en de ander pakt de rotonde. Iedereen die rechts staat moet eigenlijk de linkebaan van de rotonde hebben. Ondanks dat ik, op de linkerbaan, moet afslaan blijf ik soms stoicijns doorrijden zodat de rechterbaan niet kan invoegen en naar het woonhart moet. Ik draai een hele rotonde en sla daarna rechtsaf…

Waarschijnlijk geen touw aan vast te knopen dit verhaal, maar in mijn hoofd klopt het!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden