Anouk redt het land

We hebben met bijna vier miljoen gekeken naar het songfestival. Echt, zoveel homo’s hebben we ook weer niet. We keken omdat er een rockbitch stond met een mooi lied. Nederland laten we toch liever vertegenwoordigen door een stem, sexy looks en bravoure dan door drie mannen op leeftijd die glitterpakjes dragen.

Maar eerlijk is eerlijk, ook zonder Anouk, keek ik. Ik wil winnen. Ik kan een slecht lied in mijn hoofd transformeren tot iets dat ’toch wel iets heeft’. Schaam me er niet eens voor.
Shalalie, shalala, het maakt me niet uit. Tot dat Gordon met zijn vriendjes kwam. Dat was echt erg.
Zelfs voor mij.

2 reacties

Anja R. 15 mei 2013 at 21:24

Nou Anouk veel te verliezen? Ze doet dit voor de publiciteit en het geld.
Ik ben een waanzinnige fan van haar, maar ze is wel aan het draaikonten… Van mij mag ze veel geld verdienen hoor, 4 kinderen van 4 verschillende vaders. Zelf in tehuizen gezeten. Maar goed, als een vet het zo doet kraait er geen haan naar. Ben blij dat ze door is! Maar hierna weer gaan rocken.

Reply
knutselsmurf 15 mei 2013 at 13:56

Anouk is een held. Het kan me niet schelen op welke plek Nederland straks eindigt. Haar voorgangers hebben ons zo voor schut gezet, en Anouk had zoveel te verliezen dat ze alleen al hiervoor een lintje verdient.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden