Als ik vergeetachtig word

Dan zijn echt de poppen aan het dansen. Niet voor de normale dingen. Broodje vergeten mee te nemen? Kan je kopen. Boek vergeten terug te brengen? Kan je alsnog doen. Nee, ik heb het over erge dingen zoals mijn inlogcodes. Ik heb de keuze uit een stuk of 10 die ik vaak maar ad random ingeef. Dikwijls is er 1 de goede. Maar nu weet ik nog alle mogelijke variaties, dat is een keer afgelopen vrees ik. Wat dan.
Kan ik niet meer Hyven, niet meer yammeren, niet meer bloggen, niet meer twitteren, niet meer pinnen, niet meer bestellen, niet meer betalen, niet meer downloaden, niet meer mailen, niet meer internetten, niet meer webmailen, niet meer bestellen, niet meer sms’en, niet meer skypen, niet meer zoeken naar iphone.

Wat is dan de zin van het leven nog? Misschien dat er dan iemand die mij aan de hand neemt in de wonderbaarlijke wereld die ‘werkelijkheid’ heet.

1 reactie

JeeJ 13 april 2011 at 19:11

Ik neem je graag mee aan je hand @n

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden