Afvallen moet mee vallen

Dat is het. Als afvallen meevalt dan doen we het met het grootste gemak. Geen kunst aan, denk je dan. Dat had ik vanmorgen ook toen ik van de weegschaal stapte. Terwijl ik me het weekend te buiten ben gegaan aan alles wat we echt moeten laten staan, ben ik afgevallen.

De week daarvoor hield ik me strikt aan het elfde gebod maar op de weegschaal bleek dat nergens uit.

Twee dingen kunnen. Of ik was zonder mijn eet-weekend nog meer afgevallen vanmorgen of ik moet vaker slechte dagen inbouwen. Persoonlijk denk ik dat het de laatste mogelijkheid is.

1 reactie

Anja R. 7 maart 2011 at 20:39

Het zou natuurlijk kunnen, maar ja, het kan net zo goed niet… Maar als je alles op een rijtje zet of van elkaar aftrekt is het allemaal heel logisch, toch?

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden