Aai, aai, geen I meer

Op deze eerste werkdag op mijn nieuwe werkplek zal de grootste verandering zijn het niet meer werken achter een AAImac. Ik kan me niet herinneren ooit met een andere computer gewerkt te hebben, dus al zo’n 24 jaar zijn de Mac en ik onafscheidelijk. Heb ik de Mac de hemel in geprezen, verkocht aan familie en vrienden en nu iedereen over de streep is, lever ik hem in.

Zit ik straks achter zo’n foeilelijk scherm met kuren en dingen die niet kunnen. Misschien wel kunnen maar anders en anders is meestal niet leuk in het begin. Hoe vaak zal ik denken: dat photoshop ik even en er dan achter komen dat ik het hele programma niet meer heb. Om nog maar te zwijgen van het op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen bij Apple, de nieuwe apps, de ahhh en ohhhh…

Ik moet het met mezelf doen van af nu en thuis maar heel veel achter mijn Maccie gaan zitten.

1 reactie

Klaas 1 oktober 2012 at 18:21

Kent de gemeente niet het ‘bring your own device’ principe? Misschien een goed moment om dat in te gaan voeren. Anders: ‘heul veul sterkte’ …

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden