1 jaar ‘eenregelperdag.nl

Vandaag op de kop af bestaat mijn blog 1 jaar. Begon ik vorig jaar met 9 volgers, geleidelijk aan werden het er meer. Heel lang bleef het aantal steken op 23. Maar ineens de laatste twee maanden worden het er meer. Van de week zelfs 70 lezers op één dag! Wauw. Als je wilt weten wat mij gelukkig maakt…. doe maar 1 lezer per dag er bij en dan heb je het wel.

Ik ga door met jullie als trouwe achterban. Zonder jullie had ik allang de pen over de heg gegooid maar het hoeft niet. Ik mag nog steeds elke dag vertellen wat ik vind, denk, doe, dacht. Wat een rijkdom. Wat een rijkdom om jullie als lezer te ‘hebben’. En ik ga mijn best doen om ‘hebben’ in ‘houden’ te veranderen.

Als jullie ideeën hebben, suggesties, tips om mijn achterban uit te breiden, om meer mensen te kunnen bereiken? GRAAG!
Ook tips over deze blog zijn harte welkom.

2 reacties

irene 13 mei 2011 at 14:55

Gewoon doorgaan!!

Reply
Jan 6 mei 2011 at 10:21

Misschien is mogelijk om de lezers je gedachte te laten tweeten (met een link naar je regel van die dag), hetElfde en dan met Hyves/facebook?

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden